Hematom pod plodovým vejcem už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. (2 Dobrý den pane doktore, mám na vás dotaz ohledně uložení plodového vejce a hematomu. Na zprávě z I.UZ screeningu ve 12+4 mám napsáno PLOŠNÝ hematom pod plodovým vejcem. HEMATOM mi byl zjištěn už v 6.týdnu, ale špinit a krvácet to začalo až v 10.týdnu, hematom se vyprazdňuje stále až do ted do 15.týdne...Na posledním UZ u gynekologa mi sdělili, že hematom je už. Hematom v 7 tt. Za jak dlouho se ztratí? A co špinění? daphney. 25. lis 2011. V 7 tt mi byl po návštěvě nemocnice pro krvácení a křeče diagnistikován hematom pod plodovým vejcem. Nyní jsem v 8tt a dle lékařky je hematom organizovaný, což nevím co je, ale stále trochu špiním a bříško pobolívá Dobrý den, v 11+6tt jsem začala krvácet. Po vyšetření v nemocnici mi doktor sdělil, že mám v děloze hematom 21x10x25 mm pod plodovým vejcem. Týden jsem doma ležela, ale v 13+0 jsem opět začala krvácet. Opět jsem navštívila pohotovst v nemocnici, po kontrole - opět hematom 38x13x19 mm.Pan doktor mi doporučil klid, s tím, že ale malé procházky můžu vykonávat Min. rok ve stejnou dobu jsem řešila to samé, pro krvácení ve 12 tt jsem byla hospitalizovana v nemocnici a poté mi našli hematom v děloze pod plodovým vejcem. Musela jsem zůstat doma na nemocenské a hrozně jsem se bála
Sraženina pod plodovým vejcem Gynekologie Eva 11.11.2018 Dobrý den, zjistila jsem že jsem těhotná.Sla jsem na vyšetření a paní doktorka zjistila že pod vajíčkem je sraženina.Jak se to může stát?A co to obnáší?Paní doktorka mi napsala prášky Utrogestan 1-0-1 dávkování.A přesně nevím k čemu.Moc by mi pomohla. Ahoj já bych se taky neplašila, hlavně klid poprv jsem byla no KO 5+1 na UZV gestační váček) a kvůli krvácení jsem šla o 3 dny později do porodnice, 5+4 a dr viděla plodové vejce v něm žloutkový váček, ale bez embrya, jelikož mi sestra špatně spočetla týdny, krvácela jsem a ještě pod plodovým vejcem plošný hematom, hned mě hnala na revizi, kterou jsem odmítla
Sraženina pod plodovým vejcem Dobrý den, zjistila jsem že jsem těhotná.Sla jsem na vyšetření a paní doktorka zjistila že pod vajíčkem je sraženina.Jak se to může stát?A co to obnáší?Paní doktorka mi napsala prášky Utrogestan 1-0-1 dávkování.A přesně nevím k čemu.Moc by mi pomohla konzultace s jiným lékařem.Moc.
Na vše, co souvisí s neplodností, se můžete ptát gynekologa Jana Šulc Kdy vyjde placenta Vývoj plodových obalů a placenty porodnice . Placenta a plodové obaly. Při nidaci se celé plodové vejce zanořilo do zbujelé děložní sliznice, která se velmi rychle změnila ve vysokou (až 1 cm) deciduu, blánu padavou.Nad zvětšujícím se plodovým vejcem je decidua capsularis, mezi plodovým vejcem a děložní stěnou je decidua basalis.Zbytek děložní. Ahoj holky ráda bych se k vám konečně oficiálně přidala! Malý bojovník/ce na Moje těhotenství.c